Analýza marketingovej komunikácie vo vybranom podniku - Knihová, Lucia (2023)
Bakalárska práca je zameraná na analýzu aktuálnej marketingovej komunikácie vo vybranom podniku cestovného ruchu. Práca má za cieľ vyhodnotiť aktuálnu situáciu a prípadné medzery v poskytovaných službách a priniesť návrhy na zmeny, ktoré by mohli zlepšiť stratégiu marketingovej komunikácie vybraného zariadenia. Bakalárska práca je rozdelená do dvoch častí. Teoretická časť obsahuje všeobecné informácie o marketingu a marketingovej komunikácii najmä v oblasti cestovného ruchu. Praktická časť pozostáva z analýzy marketingovej stratégie vybraného zariadenia a návrhovej časti. Táto časť obsahuje aj hĺbkový rozhovor s hotelovým managementom a dotazníkové šetrenie, ktoré môžu pomôcť zlepšiť marketingovú stratégiu a objasniť vnímanie marketingovej komunikácie zariadenia z pozície zákazníka. Teoretická časť bakalárskej práce je zakončená vypracovanou SWOT analýzou vybraného podniku, ktorá pozostáva zo získaných informácii z predchádzajúcich prieskumov a tiež návrhy na zlepšenie, ktoré by mohli pomôcť zlepšiť kvalitu poskytovaných služieb.