Spokojenost návštěvníků v destinaci cestovního ruchu - Tsvetkova, Ekaterina; Štumpf, Petr, 1980-; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti návštěvníků s kvalitou destinace cestovního ruchu. Cílem práce je kvantifikace a zhodnocení faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků v turistické destinaci Toulava, komparace faktorů spokojenosti, identifikace silných a slabých stránek nabídky destinace a návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v dané destinaci. Teoretická část práce se zabývá tématem destinace cestovního ruchu, analyzují se faktory kvality a spokojenost návštěvníků. V analytické části se popisuje primární a sekundární nabídka oblasti Toulavy, a poté je pomocí sebraných primárních dat provedena analýza spokojenosti návštěvníků, korelační analýza a vypracováno zhodnocení výsledků. Na konci práce jsou navržena opatření vedoucí ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v oblasti Toulava.
Vedoucí práce: Petr Štumpf
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses