Work-life balance a kultura učení na pracovišti - Konvalinová, Klára; Hiršová, Miloslava, 1950-; Hrušková, Zdena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem bylo zjistit úroveň work-life balance všeobecných sester pracujících v rámci jednoho nemocničního zařízení, zjistit, jaká je úroveň kultury učení na daných dvou typech pracovišť a najít vztah mezi work-life balance a kulturou učení. Kvantitativní výzkum byl založen na základě tří výzkumných otázek. Data byla sesbírána jednak pomocí validovaných dotazníků, jednak pomocí otevřených otázek vytvořených na základě informací získaných z literární rešerše. Data byla následně vyhodnocena pomocí popisné statistiky a dále pomocí Spearmanova korelačního koeficientu. Výsledky dotazníkového šetření ukazují, že work-life balance všeobecných sester pracujících na ambulancích v rámci daného nemocničního zařízení je staticky významně závislá na kultuře učení na pracovišti.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses