Analýza prostředků podnikové komunikace - Safarova, Ramiliia; Sigmund, Tomáš; Novotný, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu prostředků podnikové komunikace ve vybrané společnosti. Cílem této práce je zlepšení efektivity interní komunikace návrhem vhodných změn. K dosažení tohoto cíle byla analyzována současná situace, identifikovány nedostatky a zjištěny názory zaměstnanců prostřednictvím osobních rozhovorů a dotazníkového šetření. Vyhodnocení výsledků odhalilo, že zpětná vazba od vedení není dostatečně využívána a zaměstnanci nejsou informováni o firemních cílech a strategiích. Na základě zjištění byla navržena opatření pro zlepšení interní komunikace. Jednalo se o zavedení pravidelných setkání, pravidelné aktualizace a komunikace firemních cílu prostřednictvím intranetu, newsletterů a schůzek. Implementace těchto doporučení může vést ke zvýšení motivace, zapojení a loajality zaměstnanců, což je klíčové pro úspěšné fungování organizace. Hlavní cíl práce a její dílčí cíle byly splněny, což dokazuje význam dobře strukturované a řízené komunikace v podnikovém prostředí.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses