Indonéský zahraničněpolitický aktivismus - Stonáčková, Patricie (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje zahraničněpolitickému aktivismu Indonésie za vlády prezidenta Joka Widoda, který započal svůj mandát v roce 2014 a v roce 2019 byl znovuzvolen. Cílem této práce je zjistit, jakým způsobem se Indonésie snaží rozšiřovat svůj vliv a zajistit si tak lepší pozici v mezinárodních vztazích. Výzkumná otázka se zaměřuje na cíle, které Indonésie klade v rámci svého zahraničněpolitického aktivismu a jakých prostředků k tomu využívá.