Indonéský zahraničněpolitický aktivismus - Stonáčková, Patricie; Přikryl, Pavel; Neuschl, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje zahraničněpolitickému aktivismu Indonésie za vlády prezidenta Joka Widoda, který započal svůj mandát v roce 2014 a v roce 2019 byl znovuzvolen. Cílem této práce je zjistit, jakým způsobem se Indonésie snaží rozšiřovat svůj vliv a zajistit si tak lepší pozici v mezinárodních vztazích. Výzkumná otázka se zaměřuje na cíle, které Indonésie klade v rámci svého zahraničněpolitického aktivismu a jakých prostředků k tomu využívá.
Vedoucí práce: Pavel Přikryl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses