Zhodnocení interní komunikace v rychle rostoucí firmě - Fučík, Jiří; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Fárová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením stylu interní komunikace ve vybrané rostoucí IT společnosti a její efektivitou. První část práce obsahuje teoretický popis principů interní komunikace s výčtem nejpoužívanějších kanálů a nástrojů a jejich vhodné použití s popisem nových trendů. Druhá část je věnována profilu firmy a její firemní kultuře v kontextu stylu interní komunikace. V třetí části práce autor pomocí polostrukturovaných rozhovorů s dvěma skupinami manažerů zkoumá stav interní komunikace ve zvolené firmě a porovnává vnímání komunikace těchto dvou skupin managementu. Pomocí dotazníkového šetření konfrontuje zjištěné výsledky s názorem všech zaměstnanců firmy. V závěru práce prezentuje autor doporučení zefektivnění interní komunikace na základě zjištěného stavu a teoretických předpokladů.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses