Analýzy trendů informačních systémů v podnicích a v sítích podniků - Skála, Dominik; Basl, Josef, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou trendů podnikových informačních systémů. Práce se také soustředí v rámci teoretické části na popsání typů informačních systémů, jejich historii, komponenty a zabezpečení. V dané problematice je definován každý trend informačních systémů, který je považován za důležitý pro budoucnost. Dále jsou tyto trendy analyzovány a v rámci praktické části pak prezentovány výsledky dotazníkového šetření, které obsahuje 579 odpovědí od společností různé velikosti a oboru.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses