Marketingová strategie udržitelné módy obchodu FRESHLABELS - Chuová, Hai Yen; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií české společnosti FRESHLABELS, která působí v oblasti udržitelné módy. Cílem práce je zhodnotit marketingovou strategii společnosti a následně poskytnout doporučení na zlepšení, která by podpořila úspěšnost firmy.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses