Tvorba vizuálního stylu pro zahradnictví - Mashkin, Anton; Vondra, Zdeněk; Gburíková, Alžbeta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh vizuálního stylu pro zahradnickou firmu Zahradnictví Černý Vůl. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, týkající se vizuálního designu a vizuálního stylu a také je probrán grafický manuál. V praktické části je provedena práce analýzy různých aspektů Zahradnictví Černý Vůl a průzkumu vizuálního stylu konkurenčních firem v odvětví, následovně je uveden dotazník cílové skupiny Zahradnictví Černý Vůl, po čemž je popsána tvorba vizuálu a grafického manuálu pro tuto firmu. Na koncí je provedeno testování vizuálu na cílové skupině zákazníků.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses