Systém pro přípravu, realizaci a vyhodnocení testů - Jaroš, Jan; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vondráček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem této diplomové práce je rozšířit systém InSIS o možnost testování praktických programovacích dovedností studentů. Práce se zaměřuje na vytvoření mechanismu, který umožní vyučujícím zadávat programovací úlohy jako součást testování znalostí. Výsledkem práce je rozšířený systém InSIS, který umožňuje vyučujícím testovat a hodnotit studenty nejen na teoretické znalosti, ale také na praktické programovací dovednosti. Práce zahrnuje analýzu současného stavu systému InSIS, návrh nového mechanismu a jeho implementaci. Zároveň je vyvinuta webová aplikace pro evidenci vyhodnocených testů. Výsledky této práce by mohly být užitečné pro všechny studenty, kteří se věnují programování, a umožní jim prokázat své dovednosti v reálných programovacích úlohách.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vývoj informačních systémů [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses