Příčiny a dopady inflace v ČR v době 2019-2023 - Půlpytel, Lukáš; Votava, Libor; Kalenský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato diplomová práce se zabývá příčinami a dopady inflace v rozmezí let 2019-2023 ve vybraném segmentu. Pro tuto práci byl vybrán segment osob, kteří pobírají starobní důchod. Veškeré informace byly shromážděny pomocí dotazníkového šetření. Hlavním cílem této práce je přijít na to, jaký dopad měla inflace na uvažování a další život těchto lidí – psychickou pohodu, spotřební chování, přístup k financím. I v této době by měli prožívat důstojné stáří. Ve shrnutí jsou navrženy případná doporučení pro zlepšení komunikace v této oblasti. V závěru práce jsou uvedeny a shrnuty zjištěné výsledky dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses