Marketingová komunikace značky FRISCO na českém trhu, návrhy na zlepšení - Chábová, Natálie (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci marketingové komunikace značky Frisco Drink na českém trhu. Hlavním cílem práce je zhodnotit postoj a preference spotřebitelů v oblasti ciderových nápojů a analyzovat účinnost stávající marketingové komunikace značky Frisco Drink. Práce je strukturována do šesti kapitol, které zahrnují přehled českého a zahraničního trhu ciderů, podrobnou analýzu konkurenčních značek ciderových nápojů a podrobné představení značky Frisco. Na základě provedeného kvantitativního a kvalitativního výzkumu je dále provedena SWOT analýza a navrhují se konkrétní doporučení pro zlepšení marketingové komunikace značky Frisco. Tato doporučení se zaměřují na využití sociálních médií, optimalizaci obsahového plánu, zvýšení viditelnosti na internetu a v obchodech. Výstupy práce by měly sloužit jako podklad pro další rozvoj marketingové komunikace značky Frisco Drink a zlepšení jejího postavení na trhu ciderů v České republice.