Marketingová komunikace značky FRISCO na českém trhu, návrhy na zlepšení - Chábová, Natálie; Průša, Přemysl, 1980-; Šenkárčin, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci marketingové komunikace značky Frisco Drink na českém trhu. Hlavním cílem práce je zhodnotit postoj a preference spotřebitelů v oblasti ciderových nápojů a analyzovat účinnost stávající marketingové komunikace značky Frisco Drink. Práce je strukturována do šesti kapitol, které zahrnují přehled českého a zahraničního trhu ciderů, podrobnou analýzu konkurenčních značek ciderových nápojů a podrobné představení značky Frisco. Na základě provedeného kvantitativního a kvalitativního výzkumu je dále provedena SWOT analýza a navrhují se konkrétní doporučení pro zlepšení marketingové komunikace značky Frisco. Tato doporučení se zaměřují na využití sociálních médií, optimalizaci obsahového plánu, zvýšení viditelnosti na internetu a v obchodech. Výstupy práce by měly sloužit jako podklad pro další rozvoj marketingové komunikace značky Frisco Drink a zlepšení jejího postavení na trhu ciderů v České republice.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses