Řízení projektu – otevření pobočky TeeHolic s dezertovými drinky - Pham, Khanh Linh; Borovička, Adam; Skočdopolová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje řízení rodinného projektu – otevření nové pobočky TeeHolic s dezertovými nápoji. Jedním z primárních cílů práce je pomocí analýz získat přibližný přehled o tom, jak dlouho bude realizace projektu trvat, které činnosti zahrnuje, jaké zdroje jsou využity a kolik finančních prostředků je potřeba vynaložit k uvedení daného produktu na trh. Hlavním nástrojem pro vypracování projektu je software MS Project, ve kterém je pro vytvoření harmonogramu projektu implementována metoda MPM. Tento program umí zobrazit Ganttův diagram, pomocí něhož lze vizualizovat celkovou dobu trvání projektu i jeho jednotlivých fází, seznam úkolů, jejich vzájemnou souvislost aj. Praktická část rovněž obsahuje podrobnou analýzu času, zdrojů, nákladů a v neposlední řadě i potenciálních rizik při realizaci tohoto projektu. Protože se jedná o skutečný projekt, jehož realizace probíhá současně s touto prací, přináším v závěru porovnání, zda se doba dokončení projektu, počet potřebných zdrojů a skutečně vynaložené náklady shodují s výsledky uvedenými v této práci. Nebude chybět ani zmínka rizik, která realizace takového projektu obnáší. Jejich rozbor může být přínosný při práci na jiných podobných projektech.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses