Nákupní chování spotřebitelů v oblasti módy - Šemberová, Natálie (2023)
Teoretická část této bakalářské práce je věnována jednotlivým odvětvím módy, jako je haute couture, ready to wear, prémiové značky, fast fashion a slow fashion, a dále je více zaměřena na udržitelnou módu jako aktuální trend módního průmyslu. Kromě toho se zabývá marketingovým mixem a rozdíly v jednotlivých kategoriích. Důležitou součástí bakalářské práce je i praktická část, tedy dotazníkový výzkum zaměřený na nákupní chování spotřebitelů se zaměřením na fast fashion a udržitelnou módu.