Nákupní chování spotřebitelů v oblasti módy - Šemberová, Natálie; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Teoretická část této bakalářské práce je věnována jednotlivým odvětvím módy, jako je haute couture, ready to wear, prémiové značky, fast fashion a slow fashion, a dále je více zaměřena na udržitelnou módu jako aktuální trend módního průmyslu. Kromě toho se zabývá marketingovým mixem a rozdíly v jednotlivých kategoriích. Důležitou součástí bakalářské práce je i praktická část, tedy dotazníkový výzkum zaměřený na nákupní chování spotřebitelů se zaměřením na fast fashion a udržitelnou módu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses