Návrh podnikatelského plánu pro založení restaurace Nobel - Kurashina, Anna (2023)
Cílem bakalářské práce je zpracování komplexního podnikatelského plánu pro založení restaurace Nobel v Praze s orientací na evropskou kuchyni a rozsáhlý vinný lístek. Sestavení podnikatelského plánu by mělo ukázat proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru.