Společenská odpovědnost organizací (CSR) : soudobé výzvy - Větrovec, David; Krbová, Jana, 1962-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Předkládaná diplomová práce se zabývá problematikou společenské odpovědnosti v kontextu současných výzev. Hlavním cílem práce je identifikovat vyspělost společenské odpovědnosti vybraných společností kotovaných na pražské burze, které jsou zároveň zahrnuty v akciovém PX indexu. K naplnění cíle práce je využito metody hodnoticího panelu, který poskytuje širší přehled o stavu vyspělosti vybraného indexu, přičemž je kladen důraz zejména na formální, procesní a rozvojovou vyspělost společenské odpovědnosti. Dle distribučního rozdělení na jednotlivé tercily pak byla provedena rozšiřující kvalitativní analýza dostupných dokumentů vybraných společností vzhledem k výše zmíněným dílčím hodnoticím kritériím, která upřesnila získané výsledky z hodnoticího panelu a umožnila vyvození odpovídajících manažerských doporučení.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses