Limitácie finančnej analýzy - Sieklik, Peter; Houska, Daniel; Švestka, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cieľom práce je identifikovať limitácie finančnej analýzy a jej vybraných nástrojov, ktorá je potrebná pre správne vedenie a odhalenie finančnej výkonnosti podniku. Čiastočným cieľom práce je na základe case study demonštrovať tieto limitácie a navrhnúť možné metódy ako im predchádzať. Práca je rozdelená na 3 základné časti a to je elementárna analýza, pomerové ukazovatele a koplexné ukazovatele. Každá z hlavných kapitol obsahuje teoretickú časť a následne na ňu znaväzujúcu časť praktickú. Práca sa opiera predovšetkým o aktuálne knižné zdroje a odborné články.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses