Marketingová strategie bodymind.store na sociálních sítích - Roubíčková, Martina; Halík, Jaroslav, 1961-; Knížová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou strategií na sociálních sítích Facebook a Instagram, a to především z pohledu e-shopů. Cílem této práce bylo zmapovat jaké možnosti obě sociální sítě nabízí a jak je ideálně využít při plánování marketingových aktivit a posbírané znalosti uplatnit na konkrétním příkladu, kterým byl e-shop se sportovním vybavením (převážné podložkami na cvičení). K dosažení cíle práce bylo provedeno dotazníkové šetření veřejnosti soustředěné na potřeby uživatelů Facebooku a Instagramu v případě e-shopových profilů, dále pak obsahová analýza účtů konkrétního e-shopu, osobní rozhovor se zakladatelkou e-shopu a závěrečná SWOT analýza pro nadefinování návrhů na vylepšení. Celkově bylo zjištěno že sledovaný e-shop má dobře nastavenou marketingovou strategii, kterou je ale možné určitými způsoby vylepšit a patřičné kroky tato diplomová práce navrhuje.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses