Komunikační strategie aftersales produktů a služeb v automotive - Ondrejka, Ondrej (2023)
Práce se zabývá zhodnocením stávající marketingové komunikace aftersales služeb a sortimentu autopříslušenství, zjištění potenciálu prodeje, orientace zákazníků a návrhu nové marketingové strategie komunikace těchto služeb a produktů.