Komunikační strategie aftersales produktů a služeb v automotive - Ondrejka, Ondrej; Sadílek, Tomáš; Čermáková, Elvíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Práce se zabývá zhodnocením stávající marketingové komunikace aftersales služeb a sortimentu autopříslušenství, zjištění potenciálu prodeje, orientace zákazníků a návrhu nové marketingové strategie komunikace těchto služeb a produktů.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses