Podnikatelský plán pro fyzickou osobu podnikající pod obchodní firmou Individuální fotbalové tréninky Litol – Michal Zoubek - Zoubek, Michal (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro potenciálně nově zakládanou firmu Individuální fotbalové tréninky Litol – Michal Zoubek, která by nabízela individuální fotbalové tréninky v Litoli na hřišti. Cílem práce je provést potřebné analýzy pro přípravu podnikatelského plánu a zhotovení jeho návrhu. V závěru autor odpoví na výzkumnou otázku, zda se v tomto konkrétním prostředí a trhu za konkrétních podmínek vyplatí začít podnikat. K dosažení cílů autor provede analýzy související s tématem, provede dotazníkové šetření, sestaví vlastní podnikatelský plán a závěrem odpoví na výzkumnou otázku.