Návrh na vylepšení marketingové strategie pro značku piva Velkopopovický Kozel se zaměřením na segment žen - Křížová, Kateřina (2023)
Bakalářská práce se zabývá tím, jak ženy hodnotí stávající marketingovou strategii Velkopopovického Kozla a obsahuje doporučení návrhů na vylepšení marketingové strategie. Návrhy na vylepšení jsou analyzovány na základě dotazníkového šetření. Práce také obsahuje SWOT analýzu a konkurenční analýzu.