Návrh na vylepšení marketingové strategie pro značku piva Velkopopovický Kozel se zaměřením na segment žen - Křížová, Kateřina; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá tím, jak ženy hodnotí stávající marketingovou strategii Velkopopovického Kozla a obsahuje doporučení návrhů na vylepšení marketingové strategie. Návrhy na vylepšení jsou analyzovány na základě dotazníkového šetření. Práce také obsahuje SWOT analýzu a konkurenční analýzu.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses