Mandloňové stezky jako produkt cestovního ruchu - Pekárková, Klára; Bejdáková, Blanka; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá mandloňovými stezkami jako produktem cestovního ruchu. Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje základní charakteristiky cestovního ruchu a produktu cestovního ruchu. V této části jsou také popsány organizace, které jsou spojené s cestovním ruchem na jižní Moravě a společnost, která zde v souvislosti s těmito sady podniká. Praktická část se zabývá zhodnocením produktu cestovního ruchu na základě informací, které byly zjištěny provedeným hloubkovým rozhovorem a následně jsou tyto poznatky aplikovány pro zhodnocení mandloňových stezek. Je zde také popsána propagace této turistické destinace a pozitivní a negativní dopady na toto místo vlivem vysoké koncentrace turistů v krátkém časovém úseku. V praktické části jsou také obsažena možná řešení pro shledané nedostatky.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses