Odpovědnost za právní vady zboží - Veliká, Věra (2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou odpovědnosti za právní vady zboží související s porušením práv průmyslového vlastnictví. V práci popisuji základní pojmy a právní předpisy upravující oblast odpovědnosti za právní vady a vymáhání práv z průmyslového vlastnictví. Dále také pojednávám o působnosti Celní správy České republiky na vnitrostátním trhu a její roli týkající se zadržení zboží podezřelého z porušování práv průmyslového vlastnictví a souvisejících postupů.