Odpovědnost za právní vady zboží - Veliká, Věra; Švarc, Zbyněk, 1950-; Votava, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou odpovědnosti za právní vady zboží související s porušením práv průmyslového vlastnictví. V práci popisuji základní pojmy a právní předpisy upravující oblast odpovědnosti za právní vady a vymáhání práv z průmyslového vlastnictví. Dále také pojednávám o působnosti Celní správy České republiky na vnitrostátním trhu a její roli týkající se zadržení zboží podezřelého z porušování práv průmyslového vlastnictví a souvisejících postupů.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses