Zahájení podnikání v pohostinství - Neradová, Barbora; Levý, Jan; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá zahájením podnikání v oboru pohostinství. Jejím cílem je zhodnocení a objasnění právních podmínek ve zmíněném oboru v České republice a následné vyhotovení podnikatelského plánu. V první části jsou vysvětleny právní pojmy, na základě kterých je v druhé části představen konkrétní podnikatelský záměr pro fiktivní kavárnu v Praze na Žižkově zacílenou na studenty. Podnikatelský plán obsahuje specifikace podniku, organizační strukturu, SWOT analýzu, analýzu konkurence, popis marketingového mixu a finanční analýzu.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses