Vkladová a příplatková povinnost společníka společnosti s ručením omezeným podle české a německé právní úpravy - Vu, Ha Thi (2023)
Bakalářská práce se zabývá dvěma vybranými povinnostmi společníka společnosti s ručením omezeným a jejich srovnání s německou právní úpravou. Cílem této bakalářské práce je jasně vyzkoumat rozdíly těchto povinností v obou právních úpravách a to tak, aby si čtenář po přečtení této práce mohl udělat jednoduchou představu o tom, v čem se tyto dvě povinnosti v těchto dvou zemích liší, a v čem jsou si obě právní úpravy naopak velmi podobné.