Vkladová a příplatková povinnost společníka společnosti s ručením omezeným podle české a německé právní úpravy - Vu, Ha Thi; Kříž, Radim, 1965-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá dvěma vybranými povinnostmi společníka společnosti s ručením omezeným a jejich srovnání s německou právní úpravou. Cílem této bakalářské práce je jasně vyzkoumat rozdíly těchto povinností v obou právních úpravách a to tak, aby si čtenář po přečtení této práce mohl udělat jednoduchou představu o tom, v čem se tyto dvě povinnosti v těchto dvou zemích liší, a v čem jsou si obě právní úpravy naopak velmi podobné.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses