Analýza potenciálu cestovního ruchu na území DMO Toulava - Havel, Ondřej; Herget, Jan; Sochor, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit potenciál cestovního ruchu v turistické oblasti a stejnojmenné organizaci destinačního managementu Toulava. V teoretické části jsou definovány základní pojmy pro tuto práci jako je cestovní ruch nebo potenciál cestovního ruchu. Následují literární rešerše přístupů k hodnocení potenciálu cestovního ruchu jednotlivých českých i zahraničních autorů. V teoretické práce jsou pak použity metodiky pánů Vystoupila a kol. a pana Bíny na případu Toulavy a je stanovena úroveň potenciálu cestovního ruchu Toulavy.
Vedoucí práce: Jan Herget
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses