Modelová aplikace v jazyce Java se spojením na SQL databázi - Bíbr, Filip Kristián; Sklenák, Vilém, 1963-; Říha, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na propojení modelové Java aplikace s SQL databází. Tato práce ukáže, jak se může Java aplikace vzdáleně připojit na Microsoft databázi a pracovat s daty z této databáze. Dále jsou v práci prezentovány základními pojmy spojené s programovacím jazykem Java a s relačními databázemi.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses