Smart solutions pro oblast property technology - Přerovský, Jan; Pavlíček, Antonín, 1977-; Čeřovský, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem integrace systému Sharry Building a systému Brivo Access. Obě tyto platformy se pohybují na trhu Property Technology, na kterém poskytují své digitální produkty pro komerční nemovitosti za cílem usnadnit přístup zaměstnanců a návštěv do budov. Cílem této práce je navrhnout integraci systému Sharry Building a systému Brivo Access na základě standardních postupů společnosti Sharry pro návrh a vývoj tzv. driverů – část softwarového řešení Sharry Building, která je zodpovědná za komunikaci se systémy třetích stran. Postup návrhu nového driveru v sobě zahrnuje analýzu API dokumentace systému Brivo Access pro účely integrace Sharry a samotný návrh integrace, který je uskutečněn za pomocí vyřešení jednotlivých případů užití dostupných na platformě Sharry, které jsou zodpovědné za komunikace se systémy třetích stran. Pro jednotlivé případy užití jsou v práci uvedeny sekvence volání API endpointů systému Brivo Access s nutnými parametry, tak aby byl zajištěno správné chování a výsledky těchto případů. V průběhu psaní této diplomové práce byl podle návrhu autora driver implementován společností Sharry a nasazen na prvním projektu, autor tak také mohl provést otestování nového driveru a potvrdit jeho správnou funkčnost.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses