Marketing na sociálních sítích a jeho vliv na uživatele - Schwubová, Oldřiška; Sklenák, Vilém, 1963-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zabývá online marketingem a jeho vlivem na uživatele. Cílem této bakalářské práce je představit, co je to marketing na sociálních sítích a analyzovat a zhodnotit vliv marketingu na sociálních sítích na uživatele. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části je popsán online marketing a jeho nástroje, vybrané sociální sítě, marketing na sociálních sítích a marketing na konkrétních vybraných sociálních sítích. V praktické části jsou popsány výsledky dotazníkového výzkumu.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses