Optimalizace procesu prostředky BI - Mikula, Tomáš; Přibyl, Vladimír; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této práce je najít efektivní strategii na optimalizaci procesu „analýzy Karyoty- pu u lidí“ u jedné konkrétní laboratorní společnosti ABC. První část práce popisuje teorii, konkrétně pojmy Business intelligence, proces, jeho mapování a optimalizace. Druhá část je zaměřená na praktickou část, kde se nejdříve řeší popis konkrétního procesu a jeho zdokumentování. Následně jsou určeny klí- čové ukazatele a vytvořen postup jejich těžení ze surových dat. Z vytěžených dat je vytvořena vizualizace pomocí nástrojů BI. Na základě této vizualizace je proces opti- malizován a provedeno porovnání s nově naměřenými daty k určení úspěšnosti změn ve společnosti.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses