Využití SW nástrojů BI pro manažerský reporting - Svoboda, Martin (2023)
Diplomová práce se zabývá využitelností softwarů Tableau a Microsoft Power BI v manažerském reportingu. První dvě kapitoly popisují manažerský reporting a business intelligence. Následné dvě kapitoly se věnují základním funkcionalitám vybraných softwarů a jejich rozdílům. Praktická část prezentuje využití vybraných softwarů na konkrétním příkladu a popisuje rozdíly při práci s jednotlivými softwary.