Využití SW nástrojů BI pro manažerský reporting - Svoboda, Martin; Šoljaková, Libuše; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce se zabývá využitelností softwarů Tableau a Microsoft Power BI v manažerském reportingu. První dvě kapitoly popisují manažerský reporting a business intelligence. Následné dvě kapitoly se věnují základním funkcionalitám vybraných softwarů a jejich rozdílům. Praktická část prezentuje využití vybraných softwarů na konkrétním příkladu a popisuje rozdíly při práci s jednotlivými softwary.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses