Projektové řízení ve vybraném týmu - Tyshchenko, Yuliia (2023)
Tato diplomová práce zkoumá postupy projektového řízení vybraného týmu a porov-nává je s mezinárodními standardy projektového managementu PMBOK Guide, PRINCE2 a ISO 21500. Cílem je vyhodnotit úroveň shody a předložit doporučení ke zlepšení. K dosažení tohoto cíle bude zvolen kvalitativní výzkum a metody zahrnující průzkum mezinárodních standardů, osobní rozhovory a analýzu interních dokumentů týmu. Na základě mezinárodních standardů budou navrženy změny ke zlepšení nasta-vených procesů. Tyto návrhy budou posouzeny klíčovými členy týmu z hlediska pro-veditelnosti a použitelnosti. Výstupem práce bude posouzení kvality zavedených proce-sů a návrhy na zvýšení efektivity a kvality projektového řízení v daném týmu.