Finanční analýza podniku LPP Czech republic s.r.o. - Kozhakhat, Amina (2023)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti LPP Czech republic s. r. o., v letech 2017-2021 pomocí finanční analýzy vypracované na základě veřejně dostupných zdrojů. První část práce se věnuje představení společnosti a určení konkurentů. Další kapitola se zaměřuje na teoretické vysvětlení jednotlivých ukazatelů s následným výpočtem a komentářem. Na základě provedené analýzy je sestaven finanční plán na rok 2022.