Finanční analýza podniku LPP Czech republic s.r.o. - Kozhakhat, Amina; Heršálek, Petr; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti LPP Czech republic s. r. o., v letech 2017-2021 pomocí finanční analýzy vypracované na základě veřejně dostupných zdrojů. První část práce se věnuje představení společnosti a určení konkurentů. Další kapitola se zaměřuje na teoretické vysvětlení jednotlivých ukazatelů s následným výpočtem a komentářem. Na základě provedené analýzy je sestaven finanční plán na rok 2022.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses