Propojení studia a sportovní kariéry handicapovaných sportovců - Linhartová, Eva (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na propojení studia a sportovní kariéry u handicapovaných sportovců. Cílem je identifikovat pozitivní a negativní faktory, které ovlivňují duální kariéru sportovců s postižením. Výzkumná metodologie zahrnuje kvalitativní přístup s využitím rozhovorů a analýzy obsahu. Výsledky ukazují, jed-notlivé pozitivní a negativní faktory, ale také propojení studia a sportovní kariéry handicapovaných sportovců. Výsledky této práce přispívají k lepšímu porozumění duální kariéře handicapovaných sportovců. Zároveň identifikují hlavní pozitivní a negativní faktory, které ovlivňují jejich duální kariéru.