Hodnoty v organizaci - Trkola, Lukáš; Glaserová, Martina; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem této bakalářské práce je podrobné zmapování hodnotového zaměření dvou poboček Decathlonu očima jejích zaměstnanců. Součástí je i zmapování hodnot samotných zaměstnanců. Metodologická část je založena na kvantitativní metodě. Sběr dat probíhal na základě dotazníku, který byl v souladu se Schwartzovou teorií hodnot a Schwartzovým dotazníkem hodnotových portrétů (PVQ). V následné analýze výsledků bylo využito středních hodnot a korelace prostřednictvím Pearsonova korelačního koeficientu. Práce porovnává nejen shodné a rozdílné prvky mezi hodnotami organizace a zaměstnanců, ale porovnává i výsledky analýzy mezi oběma pobočkami Decathlonu v rámci několika proměnných.
Vedoucí práce: Martina Glaserová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses