Návrh marketingové strategie projektu Ta usměvavá - Špatenková, Lucie; Mareš, Jan, 1986-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem diplomové práce je tvorba návrhu marketingové strategie pro projekt Ta usměvavá, který poskytuje kaligrafické služby společnostem na trhu B2B. Projekt se snaží o hlubší penetraci tohoto trhu. Vypracovaný návrh komunikační strategie je připraven s ohledem na výstupy z focus group, která byla pro výzkum zvolena. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se věnuje vysvětlení terminologie spojené s marketingovými tématy. Do praktické části pak byly použité metody a nástroje, které byly popsané v úvodu práce. Praktická část se nejprve zabývá marketingovou situační analýzou a následně i aplikací STP modelu. Na základě vypracovaných analýz byla v závěru práce navržena komunikační strategie projektu Ta usměvavá, která reflektuje získané poznatky ze situační analýzy i provedeného výzkumu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses