Rozvoj zaměstnanců v organizaci XY - Hrádková, Nikola; Lorencová, Hana; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti XY. Cílem práce je popsat současný systém rozvoje a identifikovat jeho silné a slabé stránky. K dosažení tohoto cíle byla využita kombinace metod, včetně porovnání teorie s praxí, analýzy interních materiálů, rozhovory se zaměstnanci, lokálním manažerem a pracovníky personálního oddělení společnosti. Přínosem práce je na základě poznatků výzkumu odhalit nedostatky a navrhnout možná zlepšení systému v dané společnosti a vytvoření zjednodušeného kompetenčního modelu pro všechny identifikované pracovní pozice společnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se tématu vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Ve druhé, praktické části, je současný systém vzdělávání a rozvoje zaměstnanců popsán. Závěr práce obsahuje zjištěné nedostatky současného systému vzdělávání a rozvoje a návrhy pro jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses