Dopady pandemie viru COVID-19 na hudební scénu v Praze, její následky a současný stav - Peňázová, Eliška; Prokůpek, Marek, 1987-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá dopady pandemie viru Covid-19 na hudební scénu v Praze a zkoumá její následky a současný stav. Cílem práce je zhodnotit, jakým způsobem pandemie ovlivnila hudební průmysl v Praze, a identifikovat hlavní vlivy na tuto oblast. V práci jsou analyzovány různé faktory, které se podílely na tomto vlivu, jako jsou omezení kapacity návštěvnosti, zrušené koncerty a festivaly a změny v trendech chování návštěvníků hudebních akcí. Dále jsou v práci uvedeny opatření, která byla přijata k minimalizaci dopadů pandemie na hudební scénu. V závěru jsou diskutovány možnosti, jakým způsobem se hudební průmysl může přizpůsobit novému post-Covid světu a jaké jsou výzvy a příležitosti, které se v této oblasti nabízejí. Výsledkem této práce jsou doporučení pro hudební průmysl v Praze, jak překonat následky pandemie a jak se přizpůsobit novým výzvám v této oblasti.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses