Návrh marketingové strategie pro start-up projekt Codo - Smolíková, Jana (2023)
Hlavním cílem této diplomové práce byl návrh marketingové strategie pro novou aplikaci Codo, aby mohla vstoupit na trh. Důležité bylo zjistit postoj respondentů k problémům, které má Codo řešit, a určit hlavní cílový segment zákazníků. Pro tyto účely byl proveden marketingový kvantitativní výzkum pomocí dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 225 respondentů. Tato práce začíná teoretickým základem pro tvoření marketingové strategie, následuje metodologie a praktická část. V praktické části je detailněji rozebrán návrh segmentace, targetingu, positioningu a marketingového mixu.