Online marketingová strategie vybrané společnosti se zaměřením na SEO - Doskočil, Michal (2023)
Cílem práce je navrhnout účinnou a ucelenou online marketingovou strategii vybrané společnosti, která propojuje nejnovější teoretické i praktické poznatky z oboru digitálního marketingu se zaměřením na SEO. Teoretická část je postavená na rešerši odborné literatury a aktuálních internetových zdrojích digitálního marketingu. Teorie se zabývá představením obecných strategických modelů a dílčích komunikačních kanálů, kde je největší důraz kladen na oblast optimalizace webů pro vyhledávače (SEO). Praktická část navazuje na teoretický základ prostřednictvím výzkumu, který se skládá ze tří hlavních metod, jako je situační analýza digitálního prostředí, analýza klíčových slov a zkoumání spotřebitelských preferencí cílové skupiny v digitálním prostředí pomocí dotazníkového šetření. Na základě zjištěných poznatků je realizován návrh online marketingové strategie společnosti MK Psychology s.r.o. se zaměřením na SEO.