Online marketingová strategie vybrané společnosti se zaměřením na SEO - Doskočil, Michal; Mareš, Jan, 1986-; Hron, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem práce je navrhnout účinnou a ucelenou online marketingovou strategii vybrané společnosti, která propojuje nejnovější teoretické i praktické poznatky z oboru digitálního marketingu se zaměřením na SEO. Teoretická část je postavená na rešerši odborné literatury a aktuálních internetových zdrojích digitálního marketingu. Teorie se zabývá představením obecných strategických modelů a dílčích komunikačních kanálů, kde je největší důraz kladen na oblast optimalizace webů pro vyhledávače (SEO). Praktická část navazuje na teoretický základ prostřednictvím výzkumu, který se skládá ze tří hlavních metod, jako je situační analýza digitálního prostředí, analýza klíčových slov a zkoumání spotřebitelských preferencí cílové skupiny v digitálním prostředí pomocí dotazníkového šetření. Na základě zjištěných poznatků je realizován návrh online marketingové strategie společnosti MK Psychology s.r.o. se zaměřením na SEO.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses